Ervaringen

Wij hebben vanuit het Nova College de opleiding Trainer Aanpak Huiselijk geweld gevolgd bij Nathalie. We hebben dit als heel erg leerzaam ervaren, de trainingen waren laagdrempelig, er werd goed gekeken naar ons eigen leerrendement en afgestemd op onze behoeftes. Er was ruimte voor eigen inbreng en we werden goed begeleid in ons proces, met als resultaat dat we nu een complete lessenserie hebben die we in ons eigen onderwijs kunnen inzetten.

Collega's van Kind en Educatie en Sociaal Werk

Docenten, ROC Nova College

De opleiding Trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld was heel nuttig, omdat het de basisstof van aanpak huiselijk geweld trainingen overstijgt. De training geeft een duidelijk beeld van de positie van de aandachtsfunctionaris in een organisatie en de verantwoordelijkheden en taken die daarbij passen. En welke verantwoordelijkheden en taken elders liggen, bij de uitvoerend professional en management.
Het onderdeel adviesgesprek geeft de aandachtsfunctionaris goede handvatten voor gesprekken met collega’s en management. Het is nu duidelijk als ik een programma maak voor een training welke delen bij de training aandachtstunctionaris horen en welke onderdelen van de basistraining huiselijk geweld (kindermishandeling, ouderenmishandeling, partnermishandeling etc) er op maat aan toegevoegd kunnen worden. Bedankt Nathalie!

Jet van Haitsma

Trainer en projectleider, Jet Haitsma Training en Advies

Vier dagen hebben we ons ondergedompeld in de opleiding Trainer Aanpak Huiselijk geweld. Eerlijk is eerlijk, vooraf keken nogal op van al het trainingsmateriaal… Hoe moesten we hier mee uit de voeten?
Al op dag 1 kwam daar het antwoord werden en werden we wegwijs gemaakt in de logica van de opbouw van het materiaal. De dagen die daarop volgden waren een afwisseling van theorie, oefenen, zelf doen én reflectie op ons eigen handelen.
Nathalie stelde ons vragen die leidde tot eyeopeners en bewustwording voor ons als trainers. Het omzetten van die bewustwording in acties die helpend zijn voor de trainingen die we gaan geven, daar gaan we nu mee aan de slag. Een collega verwoordde het zo: “Nathalie heeft ons voeten gegeven om mee te lopen.”
De passie die Nathalie heeft om ons als professionals in onze kracht te zetten en de missie voort te zetten om de meldcode bespreekbaar en uitvoerbaar te maken is overal in terug te vinden. In het materiaal dat zij heeft ontworpen, samen heeft gebracht en aan ons heeft gepresenteerd. Kortom, wij gaan geïnspireerd en met energie aan de slag met dit thema!

Trainers

Jeugdbescherming West en Amsterdam

Nathalie heeft zowel de opleiding tot Trainer Aanpak Huiselijk geweld als Trainer Aandachtsfunctionaris gegeven aan de trainerspool van O&P Rijk Bedrijfszorg.
Nathalie is een fijn mens en een enorm goede trainer met een onuitputtelijke bron van kennis, kunde en informatie.
Er werd een prettig en veilig leerklimaat gecreëerd waarin er ruimte was voor humor.
En bijna ongemerkt werd er heel hard gewerkt aan onze kennis en ontwikkeling.
Met behulp van de gedeelde en indrukwekkende databank heb je na de opleiding alle tools in handen om adequaat aan de slag te gaan en iets goed neer te zetten in deze belangrijke thema’s.

Jolanda Spaargaren

Bedrijfsmaatschappelijk werker, O&P Rijk Bedrijfszorg

“Absolute aanrader deze opleiding Trainer Aanpak Huiselijk geweld. Nathalie geeft duidelijke, heldere informatie die direct meerwaarde heeft. Als ik in één korte zin het geleerde zou moeten samenvatten is het: “leren interveniëren met impact”. Ook heb ik veel geleerd van alle mede-deelnemers. En fijn om mij nu meer bekwaam te voelen in het vak trainer.”

Kim Lakke

Traumatherapeut, opleider en trainer, HartVerstand, Leiderschap en Talent en IMOZ

Inspirerende opleiding tot Trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld waardoor ik middels afwisselende opdrachten op motiverende wijze veel professionals hoop te ondersteunen bij het implementeren van – en werken met de meldcode in hun organisatie.

Myrthe Vlaardingerbroek

Trainer, Veilig Thuis

Prachtig uitgebreid trainersmateriaal. Up-to-date en zeer bruikbaar.
Authentieke en deskundige opleiding Trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld, zoals ik van Nathalie gewend ben.
Flexibel aansluitend bij deelnemers daar waar het kan en vasthoudend aan de inhoud daar waar het moet. 

Suzan Weegenaar

Trainer, Weegenaar Trainingen