• Wat anderen vinden

 • Prachtig uitgebreid trainersmateriaal. Up-to-date en zeer bruikbaar.
  Authentieke en deskundige train-de-trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld, zoals ik van Nathalie gewend ben.
  Flexibel aansluitend bij deelnemers daar waar het kan en vasthoudend aan de inhoud daar waar het moet.

  Suzan Weegenaar, Trainer, Weegenaar Trainingen

 • Een ontzettend inspirerende train-de-trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld!
  Heel veel zin om er zelf mee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan de aandachtsfunctionarissen.

  Monique Timmermans, Trainer en maatschappelijk werker Veilig Thuis

 • De trainer heeft een 'training op maat' gegeven aan het Meld- en Advies Team van Sherpa. Bij het samenstellen van deze training liet de trainer zien hoe snel en makkelijk zij aansluit en anticipeert bij de vragen en wensen van de organisatie. Terug kijkend op de training heeft zij ons ontzettend veel kennisaspecten en tips gegeven om het stappenplan nog duidelijker te specificeren vanuit de verschillende wettelijke en juridische kaders waar we als zorgorganisaties mee te maken hebben. Zij sloot goed aan bij de individuele leervragen binnen het team. Met name het oefenen met elkaar vanuit dilemma's vanuit de praktijk was waardevol. We hebben de trainer ervaren als zeer betrokken, scherp, kritisch en deskundig.

  Saskia Streng, adviseur Zorg en Ondersteuning, Kind, Jongere en Gezin, Sherpa

 • "Deze train-de-trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld was heel nuttig, omdat het de basisstof van aanpak huiselijk geweld trainingen overstijgt. De training geeft een duidelijk beeld van de positie van de AF in een organisatie en de verantwoordelijkheden en taken die daarbij passen. En welke verantwoordelijkheden en taken elders liggen, bij de uitvoerend professional en management.

  Het onderdeel adviesgesprek geeft de aandachtsfunctionaris goede handvatten voor gesprekken met collega's en management. Het is nu duidelijk als ik een programma maak voor een training welke delen bij de training aandachtstunctionaris horen en welke onderdelen van de basistraining huiselijk geweld (kindermishandeling, ouderenmishandeling, partnermishandeling etc) er op maat aan toegevoegd kunnen worden. Bedankt Nathalie!

  Jet van Haitsma, Training en Advies, projectleider Huiselijk geweld

 • Inspirerende train-de-trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld waardoor ik middels afwisselende opdrachten op motiverende wijze veel professionals hoop te ondersteunen bij het implementeren van - en werken met de meldcode in hun organisatie.

  Myrthe Vlaardingerbroek, trainer Veilig Thuis

 • Hele waardevolle training Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld omdat ik veel info en tools heb gekregen, die mij gaan helpen in de functie van aandachtsfunctionaris.

  Monique v.d. Meer, zwemonderwijzer

 • Toegankelijke trainer met open benadering. Er was veel expertise aanwezig en persoonlijke aandacht. Er werd op maat meegedacht per casus en organisatie voor de stappen van implementatie van de meldcode.

  Mw. Beekman, WMO consulent

 • “De training Aandachtsfunctionaris geeft mij de tools om mijn functie als aandachtsfunctionaris uit te voeren, praktische handvatten, slimme weetjes en de trainer is iemand waar je wat aan hebt, omdat zij goed aanvoelt wat er nodig is in de groep."

  Belinda Walbeek, Sociaal casemanager