• Wat anderen vinden

 • "Absolute aanrader deze train-de-trainer Aanpak Huiselijk geweld. Nathalie geeft duidelijke, heldere informatie die direct meerwaarde heeft. Als ik in één korte zin het geleerde zou moeten samenvatten is het : “leren interveniëren met impact”. Ook heb ik veel geleerd van alle mede-deelnemers. En fijn om mij nu meer bekwaam te voelen in het vak trainer."

  Kim Lakke, Traumatherapeut bij HartVerstand, Opleider bij Leiderschap en Talent en Trainer bij IMOZ

 • Prachtig uitgebreid trainersmateriaal. Up-to-date en zeer bruikbaar.
  Authentieke en deskundige train-de-trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld, zoals ik van Nathalie gewend ben.
  Flexibel aansluitend bij deelnemers daar waar het kan en vasthoudend aan de inhoud daar waar het moet.

  Suzan Weegenaar, Trainer, Weegenaar Trainingen

 • "Deze train-de-trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld was heel nuttig, omdat het de basisstof van aanpak huiselijk geweld trainingen overstijgt. De training geeft een duidelijk beeld van de positie van de AF in een organisatie en de verantwoordelijkheden en taken die daarbij passen. En welke verantwoordelijkheden en taken elders liggen, bij de uitvoerend professional en management.

  Het onderdeel adviesgesprek geeft de aandachtsfunctionaris goede handvatten voor gesprekken met collega's en management. Het is nu duidelijk als ik een programma maak voor een training welke delen bij de training aandachtstunctionaris horen en welke onderdelen van de basistraining huiselijk geweld (kindermishandeling, ouderenmishandeling, partnermishandeling etc) er op maat aan toegevoegd kunnen worden. Bedankt Nathalie!

  Jet van Haitsma, Training en Advies, projectleider Huiselijk geweld

 • Erg waardevolle train-de-trainer Aanpak Huiselijk geweld, waarbij er met veel kennis en enthousiasme getraind wordt door Nathalie. Dit zorgt ervoor dat ik met veel energie dit onderwerp weer ga oppakken.

  Ik heb ook de train de trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld gevolgd. Ook tijdens deze train-de-trainer sluit Nathalie erg goed aan op je leerbehoefte. Ze heeft veel kennis, maar deelt dit ook gemakkelijk in de gedeelde bibliotheek. Erg waardevol dus!

  Annelies Vonk, Jeugdbescherming Regio Amsterdam

 • Inspirerende train-de-trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld waardoor ik middels afwisselende opdrachten op motiverende wijze veel professionals hoop te ondersteunen bij het implementeren van - en werken met de meldcode in hun organisatie.

  Myrthe Vlaardingerbroek, trainer Veilig Thuis

 • Een ontzettend inspirerende train-de-trainer Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld!
  Heel veel zin om er zelf mee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan de aandachtsfunctionarissen.

  Monique Timmermans, Trainer en maatschappelijk werker Veilig Thuis

 • Toegankelijke trainer met open benadering. Er was veel expertise aanwezig en persoonlijke aandacht. Er werd op maat meegedacht per casus en organisatie voor de stappen van implementatie van de meldcode.

  Mw. Beekman, WMO consulent

 • Hele waardevolle training Aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld omdat ik veel info en tools heb gekregen, die mij gaan helpen in de functie van aandachtsfunctionaris.

  Monique v.d. Meer, zwemonderwijzer

 • Nathalie zet altijd een duidelijk en veilig leerklimaat neer waarbij iedere persoon tot zijn recht komt. Goed om te zien dat, naast de training Aanpak Huiselijk geweld, dit klimaat door haar ook aangeboden wordt in de training aandachtsfunctionaris Huiselijk geweld.

  Naoual Koubia, cliëntmanager, en Vanisha Thakoeri, sociaal casemanager, Centraal Coördinatie Punt

 • De trainer heeft een 'training op maat' gegeven aan het Meld- en Advies Team van Sherpa. Bij het samenstellen van deze training liet de trainer zien hoe snel en makkelijk zij aansluit en anticipeert bij de vragen en wensen van de organisatie. Terug kijkend op de training heeft zij ons ontzettend veel kennisaspecten en tips gegeven om het stappenplan nog duidelijker te specificeren vanuit de verschillende wettelijke en juridische kaders waar we als zorgorganisaties mee te maken hebben. Zij sloot goed aan bij de individuele leervragen binnen het team. Met name het oefenen met elkaar vanuit dilemma's vanuit de praktijk was waardevol. We hebben de trainer ervaren als zeer betrokken, scherp, kritisch en deskundig.

  Saskia Streng, adviseur Zorg en Ondersteuning, Kind, Jongere en Gezin, Sherpa